skip to Main Content
Financiering Van Een Beleggingspand

Financiering van een beleggingspand

Een beleggingspand financieren

Als u graag een investering wilt doen, overweeg dan eens een financiering van een beleggingspand. De vastgoedsector ontwikkelt zich in hoog tempo en dankzij de vele platforms voor vastgoedondernemers is investeren toegankelijker dan ooit. In dit artikel leest u meer over de voordelen van een beleggingspand en de mogelijkheden die u hierbij heeft.

Waarom gaan voor een investering in vastgoed?

Een investering in vastgoed loont. Niet alleen is het een veilige investering die niet zomaar zal verdampen. Een beleggingspand stijgt op de lange termijn in waarde. Daarnaast profiteert u met de financiering van een beleggingspand ook van de volgende voordelen:

  • Vermogen in vastgoed levert meer rendement op dan sparen.
  • Door verhuur creëert u een passief inkomen dat zich op termijn terugverdient.
  • Er is altijd vraag naar woningen, winkels en andere bedrijfsruimtes.
  • Vastgoed is weinig onderhevig aan inflatie.
  • Het aanbod van zowel beleggingspanden als financierders is altijd voldoende aanwezig.

Crowdfunding als financiering voor uw beleggingspand

De laatste jaren heeft crowdfunding flink aan populariteit gewonnen in de vastgoedsector. Voor veel ondernemers is dit een goede manier gebleken voor de financiering van een beleggingspand. Banken geven immers minder snel leningen af aan kleine of nieuwere ondernemingen, omdat zij dit vaak als risico zien. Daarbij geven zij de voorkeur aan investeringen in vastgoed met enkel een woonbestemming. Daarom is zakelijke crowdfunding inmiddels een populair alternatief voor commercieel vastgoed. Dit financieringsmodel is toegankelijk, transparant en doet qua deskundigheid weinig onder voor de grote banken.

Investeer mee!

Bent u ook overtuigd van de voordelen van een investering in een beleggingspand via crowdfunding? Investeer dan mee via een professioneel crowdfunding platform en behaal op een veilige en efficiënte manier uw winst. Met een zakelijke crowdfunding worden uw activiteiten in commercieel vastgoed volledig gefaciliteerd.
Heeft u zelf al positieve ervaringen met beleggen in vastgoed? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Back To Top